Jäsenkirje 1/2017

APHILA TIEDOTTAA

Jäsenetuna orkesterin maalis-huhtikuun ohjelma on maksutta jaossa 16.3. konsertissa, voimassa
konserteissa 16.3.–21.4. Tule hakemaan omasi ennen konserttia orkesterin ohjelmien jakopisteen vieressä.

Aloitamme nyt uudenlaisen jäsentilaisuuksien sarjan, jossa tutustumme lähemmin orkesterin toimintaan ja sen jäsenten tehtäviin. Torstaina 9.3. klo 18 Daily Bistron kabinetissa, Brahenkatu 20: Miten konsertti syntyy? Puhujana Pekka Haapanen orkesterin tuottaja. Alust. ilmoittautumiset: Johanna Husgafvel jotsku@gmail.com tai puh 040 759 5896. (Jokainen tilaa Bistrossa itse haluamansa tarjoilut)

Muistathan myös ti 7.3. ooppera Die Kalewainen in Pochjola, johon monet jäsenemme ovat hankkineet jäsenetulippunsa kauttamme.

Vuosikokous/Årsmöte pe/fre 31.3. Daily Bistro klo 17.30
.
Käsitellään sääntöjen määräämät asiat. Behandlas stadgeenliga ärenden.

Osallistujille orkesterimme tarjoaa vapaaliput illan konserttiin Vivaviola! Lippuja varten ilmoittauduthan: leena.salo@outlook.com tai puh 040 052 8357
Tule valitsemaan puheenjohtaja ja hallitus ja vaikuttamaan toimintasuunnitelmaamme. Nykyisen hallituksen kokoonpano: puheenjohtaja: Leena Salo, varsinaiset jäsenet: Leena Avela, Johanna Husgafvel, Peter Häggblom, Marja-Liisa Passi. Varajäsenet: Sirpa-Liisa Hast ja Leena Järvelä. Orkesterin jäsenenä toimii orkesterin jäsenten valitsema Riitta Hammarberg ja asiantuntijajäsenenä intendentti Emilie Gardberg.
Hallituksemme kaipaa uusia jäseniä ja ohjelmatoimikuntamme myös. Mm. sihteeri ja rahastonhoitaja ovat etsinnässä.

Vivaviola! Jonathan Berman, kapellimestari, Jasmine Beams, alttoviulu. Magnus Lindberg: Chorale, MiklósRózsa: Konsertto alttoviululle ja orkesterille, Robert Schumann: Sinfonia nro 2. Alttoviulu pääsee oikeuksiinsa Miklós Rózsan tumman unkarilaisessa tyylissä, jossa kansanmusiikkivaikutteisiin on lisätty teräviä sävyjä. Solistina toimii orkesterin sooloaltisti, kalifornialaissyntyinen Jasmine Beams. Alttoviulukonserttoa reunustaa kaksi Bach-vaikutteista teosta: Lindbergin ”Es ist genug” -koraalille pohjautuva Chorale ja Schumannin toinen sinfonia, jonka Scherzon teeman lähtökohtana ovat sävelet B, A, C ja H. Konsertin kesto n. 2 h

ti 4.4. klo 18 Daily Bistron kabinetti: Orkesterin äänenjohtajan työ ja orkesterityö. Alustavasti puhumassa ovat stipendiaattimme Tapio Liukkonen ja Anne Eirola. Alustavat ilmoittautumiset: Leena Avela leena.avela@elisanet.fi tai puh 050 543 8581. (Jokainen tilaa itse haluamansa tarjoilut)

Ke 10.5. klo 18 Daily Bistron kabinetti
: Intendentin tehtävät, Emilie Gardberg. Alustavat ilmoittautumiset:leena.salo@outlook.com tai puh 040 052 8357. (Jokainen tilaa itse haluamansa tarjoilut)

Toukokuussa avustamme myös orkesterin jalkautumisviikossa. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi leena.salo@outlook.com tai puh 040 052 8357

Jos saat tämän kirjeen postitse meillä ei ole toimivaa sähköpostiosoitettasi. Ilmoitathan mahdollisen sähköpostiosoitteesi ja/tai muuttuneet yhteystietosi leena.salo@outlook.com

AphilAn kotisivut: http://www.aphila.fi Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/126996224050359/

Ystävällisin terveisin, Hallitus psta. Leena Salo, pj

Comments are closed.